Lenovo ThinkPad X380 Yoga i5-8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, 13,3″ FHD

MPC: 362,50  (2.731,26 kn)

VPC: 290,00  (2.185,01 kn)

2 na zalihi

Kategorije: , Oznake: ,

Dodatne opcije za Lenovo ThinkPad X380 Yoga i5-8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, 13,3" FHD (#3001)

Opis

San svakog IT administratora

 

Korisnici mogu se mogu brzo, sigurno i jednostavno prijaviti u sustav samo jednim dodirom prsta ili skeniranjem lica preko infracrvene kamere i sustava Windows Hello. Dodatno, senzor otiska prsta onemogućava biometrijsko hakiranje s tehnologijom koja pomaže u zaštiti podataka, što znači da je vaš otisak spremljen unutar posebnog čipa i ne šalje se na autentikaciju prilikom ulaska u sustav.
Vaši su podaci također zaštićeni s diskretnim modulom Trusted Platform Module (dTPM), koji kriptira vaše podatke. A ako to nije dovoljno da IT administratori zavole novi uređaj X380 Yoga, autentikacijske mogućnosti FIDO tehnologije će ih zasigurno oboriti s nogu.
Brza online autentikacija (FIDO) znači strožu autentikaciju koja obuhvaća vaše pristupne podatke u tri sigurnosna sloja. FIDO autentikacija odnosi se na online prijave, na web stranice kao što su Facebook ili Google ili izvršavanje plaćanja putem PayPala, Visa i sl. Ovo globalno rješenje stvara bolju sigurnost za online usluge, smanjuje troškove za organizacije te je jednostavnije i sigurnije za korisnike.

 

 

Koristite ga kako poželite

Šarka koja se zakreće za 360 stupnjeva znači da ThinkPad X380 Yoga možete postaviti ravno, preklopiti ga ili koristiti kako god poželite. Bilo da se radi o tijesnom sjedalu u zrakoplovu, nemirnoj vožnji u vlaku ili vašem kauču, X380 Yoga ima mod koji će vam odgovarati.

Oslobodite svoju kreativnost

ThinkPad X380 Yoga dolazi s ugrađenom punjivom olovkom pa više ne morate brinuti imate li baterije, ponestaje li vam tinte ili gdje ste je zametnuli. Pišite bilješke. Skicirajte svoje najnovije ideje. Potpisujte dokumente. Dodajte i komentare.

 

Lenovo ThinkPad X380 Yoga in Tablet, Laptop and Tent Mode

 

Svestrana produktivnost u pokretu

Uz svoj naglašeni aerodinamični dizajn, ThinkPad X380 Yoga nudi brojne nove značajke u odnosu na starije modele. Pokreće ga moći procesor 8. generacije Intel® Core™, brzi PCIe SSD za pohranu, priključak Thunderbolt&trade, inovativne sigurnosne značajke i baterija s RapidCharge punjenjem. Uređaj X380 Yoga vam pruža mogućnost da pogurate svoje poslovanje naprijed.

Od 0% do 80% za samo 60 minuta

ThinkPad X380 Yoga pruža autonomiju baterije do 13,6 sati. Ako je autonomija baterija pri kraju, značajka brzog punjenja RapidCharge omogućuje punjenje do 80 % kapaciteta za samo sat vremena. Tako tijekom stanke za ručak ili presjedanja, bateriju možete napuniti za više od 10 narednih sati rada.

 

Lenovo ThinkPad X380 Yoga Open 180 Degrees

 

Samo za vaše oči

Sigurnost podataka je bitnija no ikad. Upravo zato smo uređaj X380 Yoga dizajnirali s nizom sigurnosnih značajki, poput match-on-chip dodirnim čitačem otiska prsta za sigurnu prijavu bez pamćenja lozinki i opcionalnom infracrvenom (IC) kamerom za prijavu prepoznavanjem lica uz sustav Windows Hello.

 

Lenovo ThinkPad X380 Yoga Top View with Close Up of Fingerprint Reader

 

Zaboravite na adaptere

Povezivanje kad ste na putu, ili čak kad ste u jednoj od vlastitih soba za konferencije, može postati gnjavaža. Upravo iz tog razloga smo ThinkPad X380 Yoga opremili cijelim nizom poželjnih priključaka, uključujući Thunderbolt, USB 3.0, HDMI i mnoge druge.

Primanje udaraca u pokretu

Od prolivenog pića, padova pa do udaraca, moderni prijenosnici moraju izdržati sve kad su na putu. Na uređaj ThinkPad X380 Yoga možete računati. Prošao je testiranje prema 12 testova izdržljivosti prema vojnim specifikacijama (MIL-SPEC) i više od 200 različitih provjera kvalitete. Bilo da se radi o danu u uredu ili u pokretu, na ThinkPad X380 Yoga možete računati.

 

Lenovo ThinkPad X380 Yoga Side Views with USB Port Close Up

Dodatne informacije

Težina 2 kg

Možda će vam se također svidjeti…

X