GIGABIT ADRIA – najlakši put do računala

Namjeravate zamijeniti jedno ili više računala kojima se koristite? Pojavila se potreba za nabavom dodatnog računala, možda i više njih? Ako je odgovor potvrdan, jedno od prvih sljedećih pitanja jest: kupiti novo ili rabljeno? Kupnja novog računala ima, zasigurno, svoje prednosti, ali treba istaknuti i četiri razloga zbog kojih je odluka o kupnji rabljenog računala pametan odabir.

1. ZNAČAJNA UŠTEDA NOVCA

Kupnja rabljenog računala – korištenog, ali pregledanog i obnovljenog – omogućit će vam da uštedite barem 60 posto novca kojeg biste uložili u novo računalo.

2. IDEALAN ZA JEDNOSTAVNU NAMJENU 

Ako nemate potrebu za računalom najnovije generacije, ako će služiti u poslu ili drugim aktivnostima ograničenim na jednostavnu uporabu, kao što su slanje elektroničke pošte, navigacija internetom i druge ne previše zahtjevne radnje, moći ćete dobiti računalo kondicionirano na taj način, ali ipak dobrih performansi, i dodatno uštedjeti.

3. UKLJUČENE LICENCE 

Rabljeno računalo – provjereno, testirano i s pojedinim osvježenim komponentama – ima uključene licence za operativni sustav, ponekad i one čije je dobavljanje na tržištu otežano ili upitno.

4. I RABLJENO RAČUNALO RADI GODINAMA

Bez obzira trebate li stolno ili prijenosno računalo, za poslovnu primjenu ili kućnu uporabu, pouzdani rabljeni uređaj nudi potpuno korisničko iskustvo, a teza da su korištena računala nekvalitetna i da se mogu rabiti tek kraće vrijeme – obična je predrasuda. Ogroman broj ljudi može posvjedočiti kako godinama koristi rabljeno računalo. Kada kod kupnje rabljenog računala dobivate i garanciju te osiguran servis, možete biti još sigurniji u vaš odabir rabljenog. Kupujete li rabljeno računalo od provjerenog prodavača, možete biti sigurni da su sva računala detaljno očišćena, provjerena i testirana prije prodaje.

Iskustva pokazuju da ćete rabljeno računalo često platiti manje nego što ste očekivali, dok je kod novog uređaja nerijetko situacija obrnuta. Koje ćete rabljeno računalo nabaviti ovisi o vašim potrebama. No, bit stvari jest da ćete ga kupiti po osjetno nižoj cijeni, a moći ćete s njime raditi isto ono što i s novim računalom, kojeg biste platiti značajno više.

Tvrtka Gigabit Adria, specijalizirana za prodaju rabljenih računala i monitora, nudi kvalitetnu opremu (poslovne klase), kvaliteta ugrađenih komponenti je na visokoj razini. Prodajemo “izdržljive” proizvode, “military grade” opremu, s niskom učestalosti kvarova.

Ostale prednosti kupnje uređaja od tvrtke Gigabit Adria su:

– mogućnost produljenja jamstva na ukupno 2 godine uz minimalni trošak,

– brzo rješavanje reklamacija (24 sata od zaprimanja),

– orijentiranost kupcu (savjetovanje, osobni pristup),

– velike serije (mogućnost kupnje veće količine istovjetnih računala dostupnih odmah),

– mogućnost kratkoročnog najma opreme (na razdoblje već od mjesec dana).

Potražite vaše sljedeće računalo na našem webshopu.

Gigabit Adria – najlakši put do računala.

X